Volontiraj na projektu “Legosi imaju stav”
13. listopada, 2021

Centar za nestalu i zlostavljanu djecu poziva na uključivanje u volonterski angažman na Erasmus+ projektu „Legosi imaju stav“. Moguće je prijaviti se za dvije volonterske pozicije:

Mladi voditelji radionica – zadatak im je organiziranje i provedba tematskih radionica koje za cilj imaju razvijanje znanja i informiranje djece i mladih o važnim temama poput participacije

Online ambasadori – upoznati će se s politikama zaštite djece prilikom medijskog izvještavanja, učit će o marketingu, društvenim mrežama i sl., te alatima za usavršavanje engleskog jezika. Njihov zadatak je izrada digitalnih sadržaja koji će se objavljivati na način da budu usmjereni na mlade i na opću javnost, prvenstveno s ciljem senzibilizacije javnosti za probleme mladih, no i s ciljem širenja informacija o rezultatima samog projekta.

Poziv je namijenjen osobama oba spola, u dobi od 16 do 30 godina, koje bi postale volonteri na projektu „Legosi imaju stav“. Poželjno je da volonteri budu s područja Slavonije, ali nije uvjet jer je omogućeno uključivanje volontera u online način rada.

Volonterski angažman traje tijekom cijelog trajanja projekta od 1. rujna 2021. godine do 01. ožujka 2023. godine. Volonteri u dogovoru s djelatnicima sami odlučuju koliko i kada će volontirati. U slučaju pogoršanja epidemiološke situacije, volontiranje će biti organizirano online.

Poželjno je da je volonter/ka bude odgovorna, fleksibilna, kreativna i strpljiva osoba, motivirana za rad s djecom i mladima.

Za volontiranje se prijavite na email adresu: martina.nikolic@cnzd.org

Izvor: https://cnzd.org/

Tekst je napisao Matej Vidranski.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

Stajališta izražena u ovoj objavi isključiva su odgovornost Karašicke Republike i ne održavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Izradu internet stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Skip to content