Volontiraj na Motovun Film Festivalu
10. lipnja, 2021

Motovun film festival održat će se od 26. do 31. srpnja 2021. godine. Svaka je velika manifestacija nezamisliva i neizvediva bez pomoći volontera. Stoga su i ove godine organizatori Festivala u potrazi za tim ključnim elementom u organizaciji.

 

Volonteri će imati osiguran smještaj, hranu te sitnice koje u Motovunu život čine lakšim i veselijim, a bit će zaduženi za održavanje festivalskih kina, prodaju i kontrolu ulaznica, dežurstvo u kampu. Od ostalih privilegija tu su uživanje u filmovima, dobra zabava, druženje s filmskim znalcima, jedinstveno iskustvo u organizaciji manifestacije.

 

Jedini uvjet koji kandidati moraju zadovoljavati prilikom prijave je da su punoljetni. Prijaviti se možete ovdje do 13. lipnja 2021. godine, a već 15. lipnja možete očekivati rezultate.

 

Dodatne informacije možete potražiti na službenim stranicama Festivala.

 

 

Izvor: motovunfilmfestival.com

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

Stajališta izražena u ovoj objavi isključiva su odgovornost Karašicke Republike i ne održavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Izradu internet stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Skip to content