Velika humanitarna akcija – ”U novoj godini želim ti dom”
12. siječnja, 2021

Udruga Moto klub 2 grada Belišće – Valpovo i Udruga Zvono Belišće pokreću humanitarnu akciju prikupljanja sredstava za kupovinu jedne kamp kućice za smještaj jedne manje  obitelji s područja Sisačko – moslavačke županije u suradnji s Crvenim križem Hrvatska Kostajnica.

Ovim putem apeliraju na udruge koje djeluju na području gradova Belišće i Valpovo te na sve građane, da se priključe ovoj inicijativi i svojim uplatama sudjeluju u njenoj realizaciji. Uplate će se vršiti na račun Moto klub „2 grada“ IBAN: HR1823400091110378111 s napomenom – donacija U novoj godini želim ti dom.

Cilj je prikupiti oko 40.000,00 kuna u što kraćem roku kako bi barem jednoj maloj obitelji pokazali da razumijemo težinu položaja u kojem su se našli.

Pokažimo solidarnost i razumijevanje kako bi pomogli drugima!

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

Stajališta izražena u ovoj objavi isključiva su odgovornost Karašicke Republike i ne održavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Izradu internet stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Skip to content