TKO TE PITA? EU PITA! – Konzultacije s mladima na temu 8. ciklusa Dijaloga EU s mladima
12. siječnja, 2021

PRONI Centar za socijalno podučavanje / Regionalni info – centar za mlade Osijek kao lokalni koordinator Dijaloga EU s mladima provodi konzultacije s mladima na temu 8. ciklusa Dijaloga EU s mladima.

Ako imaš ideju o tome kakva informacija namijenjena mladima, odnosno sustav informiranja mladih trebaju biti,  kako bi Tvoja zajednica pa i Europska unija bila prilagođenija mladima, molimo Te da odvojiš malo vremena i odgovoriš na ova pitanja ( https://bit.ly/3sden6B  ) daš svoj komentar ili prijedlog. Na taj način dobit ćemo povratnu informaciju od mladih,  koja će se ugraditi u mjere i tako pomoći da ciljevi za mlade zažive u stvarnosti.

Proces Dijaloga EU-a s mladima osiguravada preporuke i mišljenja mladih ljudi nađu svoje mjesto u nacionalnim i europskim politikama.

Aktualni ciklus Dijaloga EU-a s mladima (koji je započeo 1. srpnja 2020. i traje do 31. prosinca 2021.) nastavlja se na Ciljeve za mlade, konkretno 9. Cilj za mlade – Prostor i sudjelovanje za sve.

Svaki Cilj za mlade sadrži popis podciljeva koje treba postići vezanih uz specifičnu temu tog cilja. U skladu sa svrhom ovog ciklusa, Konzultacijska pitanja za 8. ciklus usmjerena su na identificiranje akcija i mjera kako implementirati svaki od podciljeva 9. Cilja za mlade. S time na umu, konzultacije na lokalnoj, regionalnoj i nacionalnoj razini trebale bi odgovoriti na pitanja Što? Tko? Kako? Na kojoj razini? te ukazivati na mogućnosti implementacije podciljeva.

Više: https://eupita.eu/ukljuci-se/sto-se-trenutno-dogada/

Ovaj konzultacijski upitnik je anoniman. No, u znak zahvalnosti za sudjelovanje u ovim konzultacijama pripremili smo simbolične nagrade za sudionike. Molimo Te da nam se javiš kratkom porukom putem Facebook stranice (https://www.facebook.com/icmosijek), Instagrama (info_centar_za_mlade_osijek) ili putem e-mail adrese (icm@proni.hr) kako bismo se dogovorili o načinu preuzimanja nagrade. Broj nagrada je ograničen, požurite!

Izvor: (https://www.icm-osijek.info/vijesti-info-centra/tko-te-pita-eu-pita)

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

Stajališta izražena u ovoj objavi isključiva su odgovornost Karašicke Republike i ne održavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Izradu internet stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Skip to content