STEM radionice projekta ”STEM akademija”
13. siječnja, 2022

U sklopu projekta „STEM akademija“ koji je sufinancirala Europska Unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske  u Zagrebu od  21. do 25. veljače 2022. godine održati će se STEM radionice, koje su usmjerene na primjenjeno računarstvo, multimedijsko računarstvo, robotiku i geološko inženjerstvo. Radionice su namijenjene učenicima srednjih škola s područja cijele Hrvatske te su u potpunosti besplatne. Sudionicima je plaćen put, smještaj u Zagrebu i dnevni obroci tokom trajanja radionica.

Učenici mogu birati 4 radionička programa: Izrada videoigara, Izrada mobilne aplikacije, Zemlja, čovjek i geotehnologija te robotika, a na svakom programu može sudjelovati 20 učenika. Prijave se vrše putem online obrasca, a moguće su do 6. veljače 2022. u 23:59.

Više o projektu “STEM akademija” potražite na njihovoj web stranici: https://stemakademija.hr/

Izvor: https://stemakademija.hr/

Tekst je napisao Matej Vidranski.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

Stajališta izražena u ovoj objavi isključiva su odgovornost Karašicke Republike i ne održavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Izradu internet stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Skip to content