Reunited Festival 11. i 12. lipnja u Dvorcu Prandau-Normann u Valpovu
9. lipnja, 2021
Sedmo izdanje Reunited festivala održat će se u dvorcu Prandau-Normann, u petak 11. te subotu 12. lipnja. U skladu s epidemiološkim mjerama program festivala započinje točno u podne, a trajati će do 23 sata. Uz edukativni program koji se sastoji od radionica, izložbi i projekcija, održat će se i glazbeni program sa ukupno 16 glazbenih izvođača.

Edukativni dio programa obuhvatit će:

-radionicu izrade namještaja od paleta, koja će se održati u srijedu i četvrtak kao uvodni dio festivala,

-kreativnu radionicu koji će voditi Željka Fuderer-Levak u subotu od 14h do 17h,

-projekcije filmova s festivala dokumentarnog rock filma – DORF, koje će se održati u četvrtak, petak i subotu s početkom u 21h u open-air kinu u okolici dvorca,

-radionicu VJ-inga: uvod u VJ-ing i video mapping,održava se u petak I subotu od 15-18 h voditeljica VJ radionice Greta Agata

-Artbeat međunarodnu izložbu stickera, s radovima preko 200 umjetnika iz 80 različitih zemalja svijeta
-Streetartanje – partnerski projekt udruga Revolution iz Valpova, ReArt iz Osijeka, ARLA iz Đakova i Ka Matrix iz Karlovca, preko mreže Clubture. Reunited će biti jedna od postaja turneje, u sklopu koje će se održati graffiti street art jam, mapiranje street art lokacija u Valpovu, predstavljanje fanzine STREETARTANJE o hrvatskim graffiti i street art umjetnicima te izložba grafita i radova umjetnika koji se nalaze u fanzinu.

Uz navedeno, u četvrtak vas očekuje snimanje radio emisije Bubanj & Bass koju vodi DJ FrenkyBoy, a održat će se na kuli dvorca Prandau-Normann, uz set Nobrua.
Ulaz na Reunited Festival ove godine funkcionirati će po principu dobrovoljnog priloga, odnosno donacije udruzi.

Izvor: https://www.facebook.com/ReunitedFestivalValpovo

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

Stajališta izražena u ovoj objavi isključiva su odgovornost Karašicke Republike i ne održavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Izradu internet stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Skip to content