Prijavi se na Dunavsku scenarističku radionicu
19. srpnja, 2021

Vukovar film festival poziva scenariste da se prijave za sudjelovanje u Dunavskoj scenarističkoj radionici od 25. do 29. kolovoza 2021. godine. Svrha programa je omogućiti scenaristima intenzivan rad na tekstu u opuštenoj stvaralačkoj atmosferi, uz podršku moderatorice, scenaristice i dramaturginje Sanje Kovačević te kolega nazočnih na Vukovar film festivalu. Otvoren je svima koji razvijaju scenarij za dugometražni ili kratkometražni igrani film. Ovogodišnja tema radova za prijavu je Vukovar i okolica, bilo kojeg vremenskog perioda. Svim sudionicima radionice festival osigurava smještaj s doručkom za vrijeme trajanja festivala i radionice dok put do Vukovara i natrag snose sami.

 

Prijavi je potrebno priložiti kratak životopis s kontakt podacima (do jedne stranice), sinopsis priče o Vukovaru i okolici, treatment priče o Vukovaru i okolici (do osam stranica) ili scenarij.

 

Prijave se šalju mailom najkasnije do 10. kolovoza. Na radionicu će biti primljeno pet sudionika/ca.

 

Izvor: kulturpnukt

Tekst je napisao Matej Vidranski.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

Stajališta izražena u ovoj objavi isključiva su odgovornost Karašicke Republike i ne održavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Izradu internet stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Skip to content