Poziv na 4. Nacionalnu konferenciju o volontiranju zaposlenika
8. rujna, 2021
Volonterski centar Zagreb poziva vas na 4. Nacionalnu konferenciju o volontiranju zaposlenika koja će se održati u četvrtak, 09. rujna, od 14 do 17 sati. Tema ovogodišnje konferencije je Volontiranje kao poluga za angažman zaposlenika, employer branding i pozitivan utjecaj na zajednicu te će na istoimenom panelu sudjelovati predstavnici tvrtki Hrvatski Telekom, INA, GlobalLogic, Nestlé i udruga Smiješak za sve. Moderatorica panela bit će Sanja Petek Mujačić, direktorica konzultantske kuće Hauska & Partner.
Uz panel raspravu, neke od tema konferencije bit će:
– primjeri dobre prakse iz europskog okruženja tijekom COVID-19 pandemije
– Povelja o volontiranju zaposlenika
– predstavljanje volonterskih mogućnosti za organizacije na ovogodišnjoj manifestaciji Hrvatska volontira
Konferencija će se održati online putem i streamat će se iz Business Showrooma Hrvatskog Telekoma.
Za sudjelovanje je potrebno registrirati se na: https://bit.ly/3kDydVl. Nakon što se registrirate, na e-mail adresu stići će vam link putem kojeg ćete se spojiti na dan konferencije. Cjelokupni program možete pogledati ovdje.
Prijenos konferencije bit će također moguć putem VCZ Facebook kanala.

Izvor: vcz.hr

Tekst je napisao Matej Vidranski

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

Stajališta izražena u ovoj objavi isključiva su odgovornost Karašicke Republike i ne održavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Izradu internet stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Skip to content