Postani volonter

MuškoŽensko

Popunjavanjem ovog obrasca dajete svoj pristanak Volonterskom centru Valpovo za prikupljanje i obradu Vaših osobnih podataka. Vaše osobne podatke koristit ćemo u svrhu slanja informacija i obavijesti koje zaprimamo od različitih dionika vezane uz volonterstvo i društveni razvoj kao što su informacije o mogućnostima volontiranja u zajednici i inozemstvu, otvorenim prilikama za sudjelovanjem u raznim projektima, pozivima na besplatne edukacije te druge relevantne informacije vezane uz volonterstvo.
Ovim potvrđujete da su osobni podatci navedeni u ovom upitniku točni te da ste suglasni s prikupljanjem, obradom i korištenjem podataka u navedene svrhe.
U svakom trenutku imate pravo zatražiti uvid u podatke koje smo o Vama prikupili, pravo na ispravak ili promjenu osobnih podataka, povlačenje suglasnosti i brisanje svih prikupljenih podataka.

Izradu internet stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Skip to content