Otvorene prijave za razmjenu mladih “EC(h)O”
7. rujna, 2021

Udruga Trium provodi projekt razmjene mladih pod nazivom “EC(h)O” u Karlovcu od 16.10 do 21.10.2021. (subota- četvrtak) s neformalnim radionicama koje će se održavati tijekom 6 dana. Provedbom ovog projekta udruga Trium želi podići svijest mladih o zaštiti prirode i okoliša i usmjeriti ih da sami otkriju alternativne zelene načine na koje mogu uzeti moć znanja u svoje ruke i utjecati na ljude u njihovom okruženju. Počevši od svog doma i vršnjaka pa nastavljajući prema lokalnoj zajednici.

Prijenosom znanja, učenjem i istraživanjem pokrivat će teme o zagađenju tla, zraka i vode, utjecaja okoliša na zdravlje ljudi, prirodu i politike zaštite okoliša koje se provode u njihovim lokalnim zajednicama, bilo o lošim ili hvale vrijednim primjerima, problemima odlagališta i recikliranjem, klimatskim promjenama, ali prije svega s naglaskom na pozitivnu stranu, s temama o održivom razvoju, obnovljivoj energiji , osmišljavanje i razvoj ideja za buduće eko-projekte, primjeri samoodržive ekološke farme, mogućnosti pretvaranja otpada u umjetnička djela itd.

Ovim putem pozivaju sve zainteresirane mlade od 17 do 30 godina, koji žele sudjelovati na razmjeni da im se jave na email udrugatrium@gmail.com.

Po završetku projekta, sudionici dobivaju Youthpass certifikat. Sudjelovanje u potpunosti besplatno!

Izvor: https://www.facebook.com/udrugatrium

Tekst je napisao Matej Vidranski.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

Stajališta izražena u ovoj objavi isključiva su odgovornost Karašicke Republike i ne održavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Izradu internet stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Skip to content