Online edukacija za osobe koje rade s mladima
19. veljače, 2021

Naš um i tijelo posjeduju zapanjujuće resurse, neiskorištene potencijale i dubine za koje možda i ne bismo znali da postoje dok ne otkrijemo kako im pristupiti, kako njegovati njihove moći i na kraju ih integrirati u naš svakodnevni život.

U razdoblju od 15. do 26. ožujka 2021. godine na online treningu ‘’Crossing the Threshold’’ osobe koje rade s mladima iz Rumunjske, Italije, Češke, Irske, Bugarske, Latvije, Hrvatske, Španjolske i Nizozemske, uz podršku stručnog tima, otkriti će i istražiti resurse ljudskog potencijala kroz aktivnosti zasnovane na prirodi i prakse utjelovljenja kako bi se doprinijelo stvaranju održivog i inkluzivnog svijeta za sve ljude.

Osobe koje rade s mladima, treneri, predstavnici nevladinih organizacija i ostale motivirane osobe stvoriti će transformacijsko okruženje za učenje kako bi se podržao i vodio autentičan rast svih mladih ljudi.

 

Trening uključuje:

– Pripremnu fazu sa online procesom učenja;

– ‘’Soul-based’’ rad tijekom online treninga;

– Diseminacijske aktivnosti nakon završetka treninga, koje će pridonijeti putovanju kroz učenje i unutarnji rast rada s mladima.

 

Više informacija o treningu možete pronaći OVDJE.

Udruga Prizma traži 3 sudionika_ce iz Hrvatske koje rade s mladima, starije od 18 godina, željne istraživanja, razvijanja i pozitivnog utjecaja na svoju zajednicu.

Rok za prijave je 22. veljače 2021. godine, a rezultati će biti objavljeni 27. veljače 2021.

 

Ako ste zainteresirani, OVDJE možete ispuniti obrazac za prijavu.

 

Izvor: Udruga Prizma

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

Stajališta izražena u ovoj objavi isključiva su odgovornost Karašicke Republike i ne održavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Izradu internet stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Skip to content