Održano predavanje “Kako se motivirati”
16. rujna, 2021

Jučer je u Društvenom centru Valpovo, voditelj Društvenog centra, Ivan Grgić, održao predavanje na temu „Kako se motivirati“.

Na predavanju je govorio o tome kako se motivirati da bi sami ostvarili nekakav cilj koji smo si postavili, odnosno kako se samomotivirati te koliko je samomotivacija važna za život i ostvarivanje vlastitih ambicija i ciljeva. Naglasio je da je važno da zadržimo motivaciju time što ćemo odrediti vlastite ciljeve, dati im vremenski period za ostvarivanje, da budu realistični i ostvarivi.

Na ovom zanimljivom predavanju, sudionici su sudjelovali u raspravi i iskazali svoje zadovoljstvo ovakvom temom.

Projekt UP.04.2.1.07.0081 Društveni centar Valpovo sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske i Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. uz intenzitet potpore iz Europskog socijalnog fonda 85% i Državnog proračuna Republike Hrvatske od 15%. Za provedbu projekta u razdoblje od 29.05.2020. do 29.05.2022. odobreno je 1.854.987,23 kuna bespovratnih sredstava.

Tekst je napisala Sanja Perak

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

Stajališta izražena u ovoj objavi isključiva su odgovornost Karašicke Republike i ne održavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Izradu internet stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Skip to content