Održana još jedna u nizu edukacija iz Programa Info centra za mlade
15. srpnja, 2021
Jučer smo održali još jednu edukaciju iz Programa Info centra za mlade koju je vodila autorica Programa Tena Anić, a jučerašnja tema bila je zaštita na internetu.
 
Prisutni su mogli saznati nešto više o modernim tehnologijama 21. stoljeća, njihovom utjecaju na same mlade, kao i naučiti ponešto više o medijskoj pismenosti. Također, upoznali su se i s onim negativnim stranama koje donose nove tehnologije, njihovim opasnostima, ali i načinima kako se zaštititi.

Projekt Društveni centar Valpovo provodi Karašicka Republika u suradnji s partnerima: Udruga “MI”, udruga “Revolucija”, Društvo Naša djeca Grada Valpova i Grad Valpovo.

Projekt UP.04.2.1.07.0081 Društveni centar Valpovo sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske i Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. uz intenzitet potpore iz Europskog socijalnog fonda 85% i Državnog proračuna Republike Hrvatske od 15%. Za provedbu projekta u razdoblje od 29.05.2020. do 29.05.2022. odobreno je 1.854.987,23 kuna bespovratnih sredstava.

Tekst je napisala Sanja Perak.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

Stajališta izražena u ovoj objavi isključiva su odgovornost Karašicke Republike i ne održavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Izradu internet stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Skip to content