“Navigating to Resilience” 6. – 12.3.2022. u Velikom Žitniku
12. siječnja, 2022

Ako si iz Hrvatske, imaš između 17 i 21 godinu i imaš veliku motivaciju upoznati internacionalnu ekipu i pritom razvijati vještine boravka u prirodi i timskog rada, prijavi se na novu razmjenu mladih ”Navigating to Resilience”.

Novu sezonu Erasmus+ projekata u OBC edukacijskom centru u Velikom Žitniku Outward Bound Croatia otvara razmjenom mladih “Navigating to Resilience” na kojoj će se okupiti 24 mladih iz Italije, Španjolske, Hrvatske i Rumunjske. Mladi će se baviti razvojem timskog rada, povjerenja i otpornosti, vještina itekako potrebnih u ovo izazovno vrijeme! Razmjenjivat će iskustva i rješavati brojne izazove zajedno sa svojim vršnjacima uz pomoć radionica i aktivnosti u prirodi, od kojih će jedna biti i dvodnevna ekspedicija.

Ako si iz Hrvatske, imaš 17 – 21 godinu i veliku motivaciju upoznati internacionalnu ekipu i pritom razvijati vještine boravka u prirodi i timskog rada, prijavi se! Zabava i izazovi su garantirani, a put, smještaj i hrana su pokriveni.

Više informacija pronađi u info-letteru, a prijaviti se možeš putem gumba na prijavnicu. Projekt sufinancira Europska unija.

Izvor: Outward Bound Croatia

Tekst je napisao Matej Vidranski.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

Stajališta izražena u ovoj objavi isključiva su odgovornost Karašicke Republike i ne održavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Izradu internet stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Skip to content