Muzej likovnih umjetnosti Osijek treba podršku volontera pri organizaciji ljetnih aktivnosti
24. lipnja, 2021

Muzej likovnih umjetnosti Osijek priprema brojne ljetne aktivnosti za djecu i mlade te nekoliko izložbi. Kako bi uspjeli realizirati i uspješno organizirati sve događaje, potrebna im je vaša podrška i pomoć. Djelatnici muzeja u potrazi su za odgovornim, fleksibilnim, komunikativnim volonterima koji vole raditi u timu, kako biste, između ostaloga, postali promotor muzejskih aktivnosti tijekom ljeta.

S obzirom da aktivnosti i izložbe kreću već od srpnja, mole sve zainteresirane da im se jave što prije, odnosno do nedjelje, 27. lipnja, kako bi već od ponedjeljka mogli započeti s upoznavanjem i volonterskim angažmanom. Ukoliko ste zainteresirani, Muzej za vas priprema angažman u vidu ispomoći pri organizacijskim, promotivnim i edukativnim aktivnostima muzeja, kao što su distribucija info materijala izložbi, sudjelovanje ne edukativnim radionicama za djecu, prodaja ulaznica posjetiteljima, podrška u radu knjižnice itd.

Razdoblje volontiranja kreće od 28. lipnja pa sve do 1. rujna, a sa zainteresiranim volonterima održao bi se uvodni razgovor o angažmanima i podjeli aktivnosti.

Pošaljite svoje ime, prezime, godinu rođenja i trenutno zanimanje (učenica/učenik, studentica/student, posao kojim se bavite ili ste nezaposleni) do 27.6.2021. na sljedeći kontakt: kasja.vukic@gmail.com

Izvor: dkolektiv.hr

Tekst je napisao Matej Vidranski.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

Stajališta izražena u ovoj objavi isključiva su odgovornost Karašicke Republike i ne održavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Izradu internet stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Skip to content