Kreativni kutak Centra JA kao i TI – poziv volonterima
1. prosinca, 2021

Centar za pružanje usluga u zajednici Osijek “JA kao i TI” poziva vas na volontiranje u svojem Kreativnom kutku koji se nalazi u Strossmayerovoj 1a, odmah pored glavnog osječkog trga.

Što bi uopće bio Kreativni kutak?

Kreativni kutak izložbeni je prostor Centra “JA kao i TI” koji služi senzibiliziranju javnosti na osobe s mentalnim izazovima. Cilj nam je da u tom prostoru u samom središtu grada pokažemo kapacitete, mogućnosti i vještine korisnika Centra. Kreativni kutak prikuplja dobrovoljne priloge građana koji izražavaju time podršku njihovom radu i pronalaze nešto za sebe od kreativnih djela korisnika. U aktualnoj ponudi Kutak nudi božićni asortiman, ali i razne igračke, privjeske, košare, torbe, pregače, maskice i ostale kreativne rukotvorine.

Volonteri su u Kreativnom kutku potrebni ovoga, a posebice idućeg tjedna u vremenu od 9 do 13 sati u različitim angažmanima, ali ponajprije u pružanju podrške tijekom radnog vremena Kreativnog kutka. Svi zainteresirani volonteri trebaju imati COVID potvrdu. Ukoliko ste zainteresirani za ovaj zanimljiv volonterski angažman, molimo da se javite na sljedeći kontakt:

KONTAKT:
Maja Viduman
koordinatorvolonterajakaoiti@gmail.com
Centar za pružanje usluga u zajednici Osijek “JA kao i TI”
M. Divalta 2, Osijek
www.jakaoiti.org

Izvor: https://dkolektiv.hr/

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

Stajališta izražena u ovoj objavi isključiva su odgovornost Karašicke Republike i ne održavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Izradu internet stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Skip to content