Europska nagrada za volontiranje mladih
27. travnja, 2022

DKolektiv – organizacija za društveni razvoj provodi u partnerstvu projekt financiran sredstvima programa Erasmus+ pod nazivom European Quality Standards in Youth Volunteering (Europski standardi kvalitete u području volontiranja mladih). Više o projektu možete pročitati ovdje.

Tijekom provedbe projekta partnerske organizacije iz 7 europskih zemalja radile su na razvoju standarda kvalitete u području volontiranja mladih. U skladu sa standardima kvalitete osmišljena je i Europska nagrada za volontiranje mladih te su otvorene prijave za sve organizacije koje koordiniraju ili upravljaju projektima i aktivnostima volontiranja mladih u programskim zemljama Erasmus+ programa.

Prijave su otvorene do 15. svibnja 2022. godine, a zainteresirane organizacije mogu sudjelovati na način da popune prijavu u nastavku na hrvatskom ili engleskom jeziku. Prijave je potrebno poslati na mail adresu: award@eqyvol.eu.

PRIJAVNICA

Nagrada je simbolična i nije novčane prirode, a organizacija koja pobijedi na natječaju bit će pozvana (jedna osoba s pokrivenim svim troškovima) prisustvovati na ceremoniji dodjele nagrada u Bruxellesu, Belgija, a koja će biti organizirana 28. lipnja 2022.
Za sva dodatna pitanja u vezi s prijavom i nagradom kontakt osoba je: Jelena Kamenko Mayer, DKolektiv – organizacija za društveni razvoj, e-mail: jelena.kamenkomayer@dkolektiv.hr, mob: 091 601 73 53

Izvor: dkolektiv.hr

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

Stajališta izražena u ovoj objavi isključiva su odgovornost Karašicke Republike i ne održavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Izradu internet stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Skip to content