Besplatna online radionica za pisce – “Gdje se kriju dobre priče?”
12. siječnja, 2022

Početak je nove godine, vrijeme novih odluka, planova i želja. Zima je idealno vrijeme za čitanje, pisanje i donošenje odluke o izdavanju vlastite knjige. Možda ste ju već napisali, možda Vam nedostaje samo kraj, možda samo izdavač, možda samo malo hrabrosti i vjetra u leđa… Ako se prepoznajete u ovom kratkom opisu, pridružite se na literarnoj besplatnoj online radionici ”Gdje se kriju dobre priče?”.

Besplatna online radionica održat će se na Zoom platformi:

  • u subotu 15. 1.
  • u nedjelju 16. 1.
  • u subotu 22. 1.
  • u nedjelju 23. 1.

Sve radionice održavaju se u 16:30 za polaznike 54+, a svi zainteresirani mogu se prijaviti putem online obrasca:

https://forms.office.com/r/akLMru8PZH

Više informacija potražite na www.kulturnjak.hr ili na njihovoj Facebook stranici.

Kulturnjak.hr projekt je čiji je nositelj udruga Impress (www.udruga-impress.hr) s partnerom Centrom za razvoj osobnih kompetencija i zaštitu ljudskih prava (https://crok.hr). Ukupan iznos projekta je 491.008,00 kn. Europska unija je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. iz Europskog socijalnog fonda sufinancirala iznos od 417.356,80 kn.

Izvor: kulturnjak.hr

Tekst je napisao Matej Vidranski.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

Stajališta izražena u ovoj objavi isključiva su odgovornost Karašicke Republike i ne održavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Izradu internet stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Skip to content