Besplatna online radionica Diplomacija kroz kulturu – kako je Južna Koreja postala glavni izvoznik kulture 21. stoljeća
7. listopada, 2021

Kultura Južne Koreje, zemlje čiji se utjecaj danas osjeti na apsolutno svim područjima – od kulture, politike, poduzetništva, umjetnosti tema je nove radionice pod nazivom  Diplomacija kroz kulturu – kako je Južna Koreja postala glavni izvoznik kulture 21. stoljeća. U suradnji s KCE 한국크로아티아이벤트 Korea Croatia Events upoznajte Južnu Koreju i njene najvažnije predstavnike kulture koji su pronašli svoje mjesto i u nastavnim materijalima za osme razrede, a na veliko veselje mnogobrojnih obožavatelja K-POP glazbe i grupe BTS, trenutno najpopularnije grupe na svijetu.

Što je to tako posebno u kulturi Koreje da je ovih dana najgledanija serija na streaming platformi Netflix u 90 zemalja svijeta upravo Squid Game saznajte na dvije radionice koje za vas vode predstavnice Korea Croatia Events udruge koja u Hrvatskoj promovira kulturu i način življenja Koreje.

Besplatna online radionica održat će se 19. i 26. 10. 2021. u 19 sati za polaznike do 25 godina. Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem online obrasca kojeg možete pronaći na: https://forms.office.com/r/9rAEhRTWh6

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

Stajališta izražena u ovoj objavi isključiva su odgovornost Karašicke Republike i ne održavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Izradu internet stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Skip to content